- Pagina Principala
- Prajituri
- Retete de Prajituri
- Negresa cu zmeura
Negresa cu zmeura
- Prezentata de: Dobrota Iuliana
- » Cartea De Bucate : Retete de Prajituri
- » Fara nota
- » Data: 3/04/2013
Pentru blat iti trebuie:
- 200 g margarina pentru prajituri
- 250 g zahar
- 200 g faina
- un praf de sare
- 1 pachetel praf de copt
- 6 oua
- 60 g cacao
- Iti mai trebuie:
- 300 g zmeura congelata
- zahar pudra
- Cerni faina impreuna cu praful de copt si cacao.
- Bati margarina cu zaharu, adaugi ouale unul cate unul, un praf de sare, faina cernuta cu cacao si praful de copt si mixezi bine pana cand obtii un blat de consistenta unui pandispan.
- Torni aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
- Dai zmeura congelata prin faina si asezi din loc in loc peste blatul de negresa.
- Pui tava in cuptorul preincalzit circa 40 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea.
- Cand prajitura este gata, o lasi sa se racoreasca si o presari cu zahar pudra.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa cu zmeura "
Va dorim " Pofta Buna ".