Negresa cu zmeura - Retete Culinare

Negresa cu zmeura


Pentru blat iti trebuie:
  • 200 g margarina pentru prajituri
  • 250 g zahar
  • 200 g faina
  • un praf de sare
  • 1 pachetel praf de copt
  • 6 oua
  • 60 g cacao
  • Iti mai trebuie:
  • 300 g zmeura congelata
  • zahar pudra
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina impreuna cu praful de copt si cacao.
  2. Bati margarina cu zaharu, adaugi ouale unul cate unul, un praf de sare, faina cernuta cu cacao si praful de copt si mixezi bine pana cand obtii un blat de consistenta unui pandispan.
  3. Torni aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  4. Dai zmeura congelata prin faina si asezi din loc in loc peste blatul de negresa.
  5. Pui tava in cuptorul preincalzit circa 40 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea.
  6. Cand prajitura este gata, o lasi sa se racoreasca si o presari cu zahar pudra.
  7. Pofta buna!

Negresa cu zmeura


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa cu zmeura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa cu zmeura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.