Negresa cu glazura de cacao si nuci - Retete Culinare

Negresa cu glazura de cacao si nuci


Pentru blat iti trebuie:

  • 300 ml apa minerala
  • 250 g zahar pudra
  • 4 linguri ulei
  • 5 linguri gem de prune
  • 3 linguri cacao
  • 600 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
Pentru glazura iti trebuie:
  • 200 g nuci pisate
  • 3 linguri cacao
  • 7 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina intr-un vas impreuna cu praful de copt si cacao.
  2. Adaugi apa minerala, zaharul pudra, uleiul, gemul si amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  3. Torni acest aluat de pandispan intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si lasi pana cand prajitura trece testul cu scobitoarea.
  4. Pentru glazura, pui cacao, zaharul, uleiul intr-o craticioara si lasi pe foc pana cand se topeste si se obtine o crema.
  5. Dupa ce blatul este gata, sfarami nucile cu ajutorul unui cutit, torni deasupra glazura de cacao si tai prajitura fie in patratele fie in triunghiuri.
  6. Pofta buna!

Negresa cu glazura de cacao si nuci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa cu glazura de cacao si nuci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa cu glazura de cacao si nuci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.