Tagliatelle cu ciocolata - Retete Culinare

Tagliatelle cu ciocolata


Iti trebuie:

  • 400 g tagliatelle
  • 200 g ciocolata de menaj
  • 80 g zahar pudra
  • 3 lingurite esenta de rom
  • 3 oua
  • 200 ml smantana dulce
  • 30 g unt
Pregatesti asa:
  1. Fierbi pastele in apa fierbinte cu un praf de sare si o lingura de ulei.
  2. Dupa ce au fiert, le clatesti sub un jet de apa rece si le lasi intr-o strecuratoare.
  3. Topesti la bain marie ciocolata, smantana, adaugi untul, zaharul pudra si amesteci energic cu un tel.
  4. Lasi sa se raceasca, adaugi esenta de rom si lasi putin deoparte.
  5. Intre timp, bati ouale spuma si le adaugi peste amestecul de ciocolata.
  6. Amesteci pastele scurse cu crema de ciocolata si le asezi intr-un vas de yena uns cu unt si tapetat cu faina.
  7. Dai la cuptor circa 30 de minute.
  8. Lasi sa se racoreasca, presari zahar pudra deasupra si decorezi dupa preferinta.
  9. Pofta buna!

Tagliatelle cu ciocolata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tagliatelle cu ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tagliatelle cu ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.