Tocanita de pui cu muraturi - Retete Culinare

Tocanita de pui cu muraturi


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri bulion
  • 500 g castraveti murati
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovii, ii speli bine si ii dai pe razatoarea mare.
  2. Cureti ceapa, o speli bine si o tai julien.
  3. Pui trei linguri de ulei la incins, pui ceapa, usturoiul tocat, morcovul dat pe razatoare si lasi sa se caleasca acand grija sa nu se arda.
  4. Speli carnea de pui, o cureti de pielite, si optional o dezosezi si o adaugi peste legumele calite.
  5. Cand carnea s-a albit, torni apa fierbinte cat sa o acoperi si lasi la fiert jumatate de ora.
  6. Adaugi castraveciorii taiati dupa preferinta, tinuti in prealabil la desarat in apa rece.
  7. Lasi sa fiarba 10 minute si adaugi bulionul.
  8. Potrivesti gustul de sare, piper si de boia.
  9. Mai lasi la fiert inca jumatate de ora.
  10. La sfarsit, adaugi mararul taiat marunt.
  11. Pofta buna!

Tocanita de pui cu muraturi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu muraturi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de pui cu muraturi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.