Cartofi taranesti de post - Retete Culinare

Cartofi taranesti de post


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 3 linguri margarina
  • 2 cepe rosii
  • zeama si coaja rasa de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii de coaja, ii speli bine, ii toci in cubulete si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce dau in clocot ii mai lasi pe foc circa 7-10 minute.
  3. Scurgi bine cartofii de apa.
  4. Cureti cepele, le speli bine, le toci marunt si le pui la calit in cele doua linguri de margarina.
  5. Lasi pana cand ceapa devine aurie, adaugi zeama de lamaie, coaja de lamaie, patrunjelul verde tocat marunt si condimentezi cu sare si piper.
  6. Adaugi si cartofii scursi si lasi pe foc cateva minute.
  7. Ungi un vas de yena cu o lingura de margarina, asezi cartofii si dai totul la cuptor pentru inca 30-45 de minute.
  8. Pofta buna!

Cartofi taranesti de post


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi taranesti de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi taranesti de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.