Tocanita de ciuperci cu spanac - Retete Culinare

Tocanita de ciuperci cu spanac


Iti trebuie:
  • 500 g ciuperci
  • 250 g spanac
  • 300 ml bulion
  • 6 catei usturoi
  • 1-2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine ciupercile si le lasi cateva minute la scurs.
  2. Cureti si speli bine cateii de usturoi, ii toci marunt si ii pui la calit in ulei incins.
  3. Adaugi peste usturoi si ciupercile taiate rondele si lasi sa se inabuse cateva minute
  4. Speli bine fiecare frunza de spanac, rupi cu mana in fasii mai mici, scurgi bine de apa si il adaugi peste ciuperci.
  5. Desfaci faina in bulion si adaugi in mancarica de ciuperci si spanac.
  6. Amesteci  bine, condimentezi cu sare si piper si adaugi si patrunjelul verde tocat marunt.
  7. Pofta buna!

Tocanita de ciuperci cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ciuperci cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de ciuperci cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.