Bors cu ciuperci - Retete Culinare

Bors cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 700 g ciuperci
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 3 linguri orez
  • 1 l bors
  • 5 catei de usturoi
  • patrunjel verde tocat marunt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine ciupercile, le tai rondele si le lasi la scurs.
  2. Cureti si speli cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  3. Cand devin sticloase adaugi rondelele de ciuperci si lasi sa se inabuse putin.
  4. Dupa cateva minute, adaugi si morcovii dati pe razatoare si lasi vasul pe foc inca 10 minute.
  5. Stingi cu apa, adaugi sare si pui vasul la fiert la foc mic.
  6. Acresti cu borsul fiert separat, adaugi mujdeiul de usturoi si orezul fiert separat.
  7. Potrivesti de sare dsi piper si la final presari deasupra verdeata tocata fin.
  8. Pofta buna!

Bors cu ciuperci






PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.