Supa crema de fasole verde - Retete Culinare

Supa crema de fasole verde


Iti trebuie:

  • 100 g fasole verde
  • 3 fire de praz
  • 250 g telina
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  2. Cand ceapa devine sticloasa, adaugi si prazul spalat si taiat in rondele si mai lasi putin pe foc.
  3. Cureti telina, o speli bine si o tai in cubulete mici.
  4. Adaugi si telina peste praz si ceapa si mai lasi inca 5 minute.
  5. Peste legumele din oala adaugi 500 ml apa, fasolea, condimentezi cu sare si piper, acoperi vasul si lasi sa fiarba totul 15 minute.
  6. Legumele fierte si racite le pui intr-un vas si le mixezi pana compozitia devine ca un piure.
  7. Vasul il pui din nou pe foc mic si diluezi legumele mixate cu putina apa, amestecand continuu pana obtii un amestec omogen de grosimea unei smantani.
  8. Servesti supa cu crutoane.
  9. Pofta buna!

Supa crema de fasole verde



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.