Chec de post cu morcovi - Retete Culinare

Chec de post cu morcovi


Iti trebuie:
  • 4 linguri gem de prune
  • 4 morcovi
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 praf de copt
  • 2 cani faina
  • 250 g nuci pisate
  • 300 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 200 g margarina pentru prajituri
  • 250 ml apa minerala
  • 2 linguri zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Pregatiti un vas pentru bain marie.
  2. Puneti 150 ml apa minerala si cacao.
  3. Amesteci usor, lasi sa dea in cateva clocote, apoi adaugi margarina si gemul subtiat cu 2-3 linguri de apa.
  4. Lasi pe foc pana se topeste margarina, amestecand continuu.
  5. Cerni faina impreuna cu praful de coptt.
  6. Amesteci crema de ciocolata cu nuca pisata, morcovii rasi si restul de apa minerala.
  7. Pui faina cu praful de copt si amesteci circular, de jos in sus.
  8. Torni compozitia intr-o forma de chec unsa cu margarina si tapetata cu faina, iar deasupra presari nucile tocate marunt.
  9. Coci checul circa 40 de minute.
  10. Cand checul este gata, il lasi sa se racoreasca putin si il presari deasupra cu zahar pudra.
  11. Pofta buna!

Chec de post cu morcovi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec de post cu morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec de post cu morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.