Chiftele cu spanac - Retete Culinare

Chiftele cu spanac


Iti trebuie:
  • 600 g spanac
  • 60 g faina
  • 4 oua
  • 4 cepe
  • 3 felii de paine
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine fiecare frunza de spanac si le oparesti in apa cu un praf de sare.
  2. Dupa ce le-ai oparit, le scoti intr-o strecuratoare si le toci marunt.
  3. Cureti si speli bine cepele, le toci marunt si le pui la calit in putin ulei.
  4. Dupa doua minute adaugi si apa si lasi sa se inmoaie ceapa.
  5. Adaugi spanacul tocat peste ceapa si lasi pana scade.
  6. Bati 2 oua si le adaugi peste ceapa si urzici.
  7. Mai lasi putin pe foc, apoi dai deoparte sa se raceasca.
  8. Dupa ce s-a racit compozitia, adaugi faina, painea inmuiata si scursa bine, galbenusurile crude si condimentezi cu sare si piper.
  9. Amesteci bine pana obtii o compozitie omogena, apoi adaugi albusurile batute spuma.
  10. Prajesti chiftelutele in tigaia bine incinsa, acoperita cu capac.
  11. Pofta buna!

Chiftele cu spanac


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.