Bors cu rosii si peste - Retete Culinare

Bors cu rosii si peste


Iti trebuie:
  • 4 bucati de crap
  • 3 ardei grasi
  • 6 rosii
  • 2 cepe mari
  • 1 radacina hrean
  • 1 radacina patrunjel
  • 3 l apa
  • 2 oua
  • 700 ml bors
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine bucatile de peste, le condimentezi cu sare si piper si le lasi putin deoparte.
  2. Cureti legumele, le speli bine s le toci marunt.
  3. Pui apa la fiert iar cand aceasta da in clocot adaugi si legumele tocate si lasi pe foc pana cand se inmoie.
  4. Strecori supa, iar cand clocoteste din nou, adaugi bucatile de peste si borsul pe care l-ai strecurat bine si l-ai fiert separat.
  5. Dupa ce borsul a fiert 5-10 minute, incerci pestele si, daca este fiert, tragi oala pe marginea plitei.
  6. Speli leusteanul si patrunjelul, le toci marunt si presari toata verdeata deasupra.
  7. Acoperi oala pentru cateva minute, apoi potrivesti borsul de sare si si il dregi cu ou.
  8. Razi deasupra hrean proaspat.
  9. Pofta buna!

Bors cu rosii si peste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors cu rosii si peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors cu rosii si peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.