Ciorba de peste dreasa - Retete Culinare

Ciorba de peste dreasa


Iti trebuie:
  • 2 kg peste
  • 6 cartofi
  • 4 cepe
  • 5 ardei grasi
  • 3 linguri smantana
  • 1 ou
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper
  • 4 rosii
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti bine cepele, le toci marunt si le calesti doua minute pana cand devin aurii la culoare in doua linguri de ulei.
  2. Cureti cartofii si ii speli bine, ii tai cubulete mai mari si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  3. Adaugi si ceapa calita, ardeii spalati si tocati marunt  si lasi sa fiarba.
  4. Cureti rosiile si le toci marunt, apoi le pui la fiert.
  5. Dupa ce au fiert rosiile, mai adaugi 1 I apa rece si pui pestele curatat si spalat.
  6. Cand pestele e fiert, iei oala de pe foc si dregi ciorba cu ou si smantana astfel: bati oul cu smantana si cateva linguri de ciorba fierbinte, dupa care torni acest amestec in ciorba si amesteci.
  7. Presari leusteanul tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Ciorba de peste dreasa






PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de peste dreasa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de peste dreasa  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.