Plachie de peste - Retete Culinare

Plachie de peste


Iti trebuie:
  • 1,5 kg peste
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 600 g rosii
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar vin alb
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli rosiile bine si le pui un minut in apa clocotita pentru a fi usor de decojit.
  2. Cureti si speli cepele, le toci marunt, condimentezi cu sare si o pui la calit in putin ulei.
  3. Cand devine sticloasa adaugi si putina apa si lasi sa se inabuse putin.
  4. Adaugi rosiile decojite si taiate felii, usturoiul taiat marunt, vinul, putin piper si foaia de dafin.
  5. Pui compozitia intr-o tava adanca, asezi bucatile de peste pe care le-ai spalat bine, le-ai tamponat cu un servet si le-ai uns cu ulei si le-ai condimentat cu sare si piper.
  6. Introduci tava in cuptor la foc moderat, timp de 40 de minute.
  7. Decorezi cu felii de lamaie si patrunjel taiat marunt.
  8. Pofta buna!

Plachie de peste


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Plachie de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Plachie de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.