Spanac cu oua - Retete Culinare

Spanac cu oua


Iti trebuie:
  • 1 kg spanac
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 250 ml smanatana lichida
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 4 oua
Pregatesti asa:
  1. Speli fiecare frunza de spanac in parte in mai multe ape si pui spanacul la fiert in apa clocotita cu un praf de sare pentru circa 10 minute.
  2. Dupa ce s-a oparit spanacul bine, il strecori si il treci prin apa rece, apoi il lasi in strecuratoare.
  3. Dupa ce s-a scurs bine, il treci prin masina de tocat.
  4. Pui intr-o cratita putin unt, adaugi faina si o lasi pana se coloreaza putin, amestecand bine pentru a nu se forma cocoloase.
  5. Adaugi apoi spanacul.
  6. Lasi pe foc 10 minute amestecand continuu, dupa care adaugi laptele fierbinte si amesteci bine cu un tel.
  7. Pui sare, zeama de lamaie, putin piper apoii smantana lichida si lasi la fiert.
  8. Servesti spanacul cu oua ochiuri prajite in unt.
  9. Pofta buna!

Spanac cu oua






PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spanac cu oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spanac cu oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.