Tarta cu conopida si broccoli - Retete Culinare

Tarta cu conopida si broccoli


Pentru aluat iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 250 g unt
  • 2-3 linguri apa rece
Pentru sos iti trebuie:
  • 750 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • 70 g cascaval
  • 1 lingurita sofran
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 150 g conopida
  • 150 g broccoli
  • 8 ciuperci
  • 2 bucati de praz
  • marar verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus framanti un aluat consistent si omogen pe care il lasi la rece cateva minute.
  2. Dupa 15 minute, ungi o forma de tarta cu unt si o tapetezi cu faina si intinzi foaia de aluat si pe peretii formei de tarta.
  3. Intepi cu o furculita din loc in loc.
  4. Pui tava la cuptor la foc potrivit, pentru 25-30 de minute.
  5. Pentru sos, fierbi 5 minute, la foc potrivit, laptele amestecat cu untul, sare si piper dupa gust.
  6. Cand sosul incepe sa se ingroase, iei vasul de pe foc si il imparti in doua castroane.
  7. Cat este inca fierbinte, pui intr-unui din castroane cascavalul ras si amesteci pana se topeste, in celalalt castron, pui sofran si omogenizezi.
  8. Cand sosurile s-au racit putin, le torni alternativ.
  9. Asezi peste bucati de conopida, felii de ciuperci, rondele de praz, buchetele de broccoli.
  10. Introduci din nou tava la cuptor, pana se rumensc uniform legumele.
  11. Ornezi cu marar verde tocat marunt.
  12. Pofta buna!

Tarta cu conopida si broccoli


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu conopida si broccoli "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu conopida si broccoli - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.