Crap cu bacon la cuptor - Retete Culinare

Crap cu bacon la cuptor


Iti trebuie:

  • 1 crap ( 1,5 kg )
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 fenicul
  • 200 g kaizer
  • 250 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de solzi, il cureti de intestine, il speli bine pe interior si pe exterior si il tamponezi apoi cu un prosop.
  2. Crestezi pestele, il presari cu sare si piper si il lasi putin la rece.
  3. In fiecare crestatura asezi cate o fasie de kaizer.
  4. Separat, cureti feniculul, il tai rondele si il asezi impreuna pe o tava cu ceapa si usturoiul tocate marunt.
  5. Deasupra pui pestele, il stropesti cu ulei si zeama de lamaie.
  6. In tava adaugi boabele de piper alb, foaia de dafin, crenguta de cimbru si vinul, apoi dai tava la cuptor pentru 40 de minute.
  7. Pofta buna!

Crap cu bacon la cuptor


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crap cu bacon la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crap cu bacon la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.