Pui crispy cu fasole verde - Retete Culinare

Pui crispy cu fasole verde


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 500 g fasole verde congelata
  • 4 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 3 linguri susan
  • 1 lingura seminte de in
  • 2 linguri mac
  • 4 linguri samburi de pin
  • 2 albusuri de ou
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il tamponezi cu un servet de bucatarie si il tai in fasii subtiri.
  2. Condimentezi fasiile de carne cu sare si piper si le lasi putin deoparte.
  3. Incingi putin ulei si prajesti bucatile de piept de pui pana cand se rumenesc frumos.
  4. Le scoti din tigaie pe un platou si le lasi sa se raceasca 2 minute.
  5. Intr-o farfurie amesteci semintele de susan, in, mac, pin si piperul.
  6. Bati albusul de ou cu putina sare si treci fiecare bucata de carne prin albus de ou, apoi prin amestecul de seminte.
  7. Le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dai la cuptorul preincalzit, timp de 15-20 minute, intorcandu-le pe ambele parti.
  8. Pentru garnitura de fasole verde, cureti ceapa, o speli bine si o toci marunt.
  9. Incingi putin ulei intr-o cratita, adaugi ceapa, usturoiul zdrobit si lasi sa se caleasca timp de 1 minut.
  10. Pui pastaile, rosiile spalate si taiate marunt, sare si lasi pe foc 2-3 minute, amestecand mereu.
  11. Torni o cana cu apa, acoperi vasul si-l lasi pe foc aproximativ 20-25 de minute.
  12. Intre timp, pui intr-o tava la cuptor cateva seminte de pin, susan, in, mac si le lasi sa se rumeneasca putin.
  13. Cand pastaile au scazut, adaugi peste ele semintele prajite si lasi vasul acoperit cateva minute.
  14. Servesti pastaile calde alaturi de fasiile de pui crispy.
  15. Pofta buna!

Pui crispy cu fasole verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui crispy cu fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui crispy cu fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.