Ciorba de pui - Retete Culinare

Ciorba de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de pui
  • 2-3 morcovi
  • 70 g pastarnac
  • 2 ardei grasi
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • taitei sau paste de orice forma
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cand incepe sa se formeze spuma schimbi apa la carne.
  3. Pui din nou la fiert si daca se mai formeaza spuma ai grija sa indepartezi spuma.
  4. In acest timp, speli bine legumele, le cureti le toci marunt si dupa 30 de minute le pui la fiert impreuna cu bucatile de pui.
  5. Lasi sa fiarba acoperit pana cand se inmoaie legumele.
  6. Inainte cu 10 minute ca supa sa fie gata, adaugi si taiteii si mai lasi sa dea in cateva clocote.
  7. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Ciorba de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.