- Pagina Principala
- Supe si Ciorbe
- Retete de Ciorbe
- Ciorba de pui
Ciorba de pui
- Prezentata de: Muntean Paula
- » Cartea De Bucate : Retete de Ciorbe
- » Fara nota
- » Data: 8/05/2013
Iti trebuie:
- 1 kg carne de pui
- 2-3 morcovi
- 70 g pastarnac
- 2 ardei grasi
- 1 telina mica
- 2 cepe
- taitei sau paste de orice forma
- 1/2 legatura patrunjel
- sare
- piper
- Speli bine carnea de pui si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
- Cand incepe sa se formeze spuma schimbi apa la carne.
- Pui din nou la fiert si daca se mai formeaza spuma ai grija sa indepartezi spuma.
- In acest timp, speli bine legumele, le cureti le toci marunt si dupa 30 de minute le pui la fiert impreuna cu bucatile de pui.
- Lasi sa fiarba acoperit pana cand se inmoaie legumele.
- Inainte cu 10 minute ca supa sa fie gata, adaugi si taiteii si mai lasi sa dea in cateva clocote.
- La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
- Pofta buna!
PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".