Ciorba de porc dreasa - Retete Culinare

Ciorba de porc dreasa


Iti trebuie:

  • 600 g carne de porc
  • 600 g oase de porc
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura tarhon
  • 2 cepe mari
  • sare
  • piper
  • 700 ml bors
  • 1 ou
  • 200 ml smantana lichida
  • 4 l apa
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc si oasele si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cand incepe sa se formeze spuma, schimbi apa si pui din nou la fiert.
  3. Daca se mai formeaza spuma, o inlaturi.
  4. Dupa ce ai inlaturat spuma definitiv, adaugi zarzavatul curatata, spalat bine si taiat in sferturi.
  5. Dupa ce au fiert si carnea si legumele, strecori supa si lasi in ea doar bucatile de carne pe care le pui la fiert din nou impreuna cu tarhonul tocat marunt.
  6. Lasi sa clocoteasca 3 minute.
  7. Adaugi borsul strecurat bine si fiert separat intr-o alta oala peste ciorba cu tarhon si carne.
  8. Potrivesti gustul de sare si piper si dregi ciorba cu ou si smantana.
  9. Pofta buna!

Ciorba de porc dreasa


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de porc dreasa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de porc dreasa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.