Strudel cu praz si telemea - Retete Culinare

Strudel cu praz si telemea


Iti trebuie:
  • 400 g aluat foitaj
  • 250 g praz
  • 150 g telemea de oaie
  • 100 g branza de vaci
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Cureti prazul de frunzele exterioare, il tai rondele subtiri si il oparesti doua minute in apa clocotita in care ai pus si o lingurita de sare sau condiment vegetal.
  2. Scoti prazul intr-o strecuratoare si il lasi cateva minute.
  3. Tai telemeaua in cubulete mici.
  4. Amesteci apoi prazul cu branza de vaci, oul, sare, piper, cimbru si amesteci bine.
  5. Intinzi aluatul pe planseta intr-o forma dreptunghiulara, il ungi cu crema de praz, asezi din loc in loc cubuletele de telemea, apoi rulezi si asezi ruloul intr-o tava una cu ulei.
  6. Introduci tava in cuptorul incins, pana se rumenesc deasupra.
  7. Pofta buna!

Strudel cu praz si telemea


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Strudel cu praz si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Strudel cu praz si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.