Bors de urzici - Retete Culinare

Bors de urzici


Iti trebuie:
  • 600 g urzici
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 40 ml ulei de masline
  • 30 ml smantana
  • 4-5 catei de usturoi
  • 700 ml bors
  • sare
  • piper
  • leustean
Pregatesti asa:
  1. Speli urzicile cu atentie in mai mult randuri de apa si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au dat in clocot, le scoti intr-o strecuratoare, le lasi putin sa se raceasca si le pui din nou la fiert intr-o alta apa.
  3. Adaugi si cepele, morcovii, curatate, spalate si tocate marunt.
  4. Cand au fiert, adaugi borsul fiert separat si mai lasi sa dea cateva clocote.
  5. Condimentezi cu sare, piper, usturoi pisat si leustean tocat marunt.
  6. Pofta buna!

Bors de urzici


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de urzici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de urzici - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.