Ciorba cu perisoare de pui - Retete Culinare

Ciorba cu perisoare de pui


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata de pui
  • 2-3 linguri faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 3 ardei grasi
  • 3 cartofi
  • 1 l zeama varza murata
  • frunze de leustean
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • taitei
  • 1 legatura patrunjel vede tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Pentru perisoare, amesteci carnea tocata cu faina, ouale batute, sare, piper, patrunjel verde tocat marunt si putin condiment cu gust de legume.
  2. Cu mana umeda modelezi chiftelute rotunde.
  3. Cureti si speli bine toate legumele, le toci marunt si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  4. Toci marunt si frunzele de leustean si le adaugi in ciorba.
  5. Dupa ce legumele s-au fiert, adaugi perisoarele si lasi sa mai fiarba 10 minute, dupa care adaugi pasta de tomate si zeama de varza murata strecurata.
  6. Lasi sa fiarba perisoarele la foc mic pentru ca perisoarele sa nu se desfaca
  7. Servesti ciorba cu leustean verde tocat marunt, presarat deasupra si cu smantana.
  8. Pofta dulce!

Ciorba cu perisoare de pui




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu perisoare de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu perisoare de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.