Supa crema de spanac - Retete Culinare

Supa crema de spanac


Iti trebuie:
  • 2 bucati de praz
  • 4 cartofi
  • 600 g spanac
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri smantana
  • seminte decojite de floarea soarelui
Pregatesti asa:
  1. Speli bine frunzele de spanac si le pui la fiert in apa clocotita cu un praf de sare.
  2. Lasi 10 minute, dupa care le scoti intr-o strecuratore.
  3. Prazul tocat marunt il prajesti in putin ulei.
  4. Stingi cu apa, adaugi cartofii taiati cubulete si morcovii, taiati jumatati pe lungime.
  5. Fierbi pana se inmoaie legumele, scoti morcovii si ii pui la racit.
  6. Adaugi spanacul si lasi pe foc inca 2 minute, dupa care pasezi totul foarte bine.
  7. Servesti supa crema cu seminte decojite de floarea soarelui si smantana.
  8. Pofta buna!

Supa crema de spanac


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.