Mancarica de arpacas - Retete Culinare

Mancarica de arpacas


Iti trebuie:
  • 250 g arpacas
  • 3 tije de telina
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei de masline
  • 750 ml supa de legume
  • zeama si coaja rasa de la o lamaie
  • oregano
  • piper
  • 3 linguri seminte de floarea soarelui
  • 4 linguri stafide
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti telina, o speli bine si o toci marunt.
  2. Cureti si speli bine ceapa si o toci marunt si pe aceasta.
  3. Incingi uleiul intr-o cratita mare, adaugi ceapa si telina si le calesti pana devin rumene.
  4. Adaugi arpacasul, torni supa, adaugi coaja de lamaie, oregano si piper.
  5. Lasi sa dea in clocot, reduci focul, acoperi cratita si fierbi cam 40 de minute, pana cand arpacasul este aproape fiert.
  6. Intre timp, prajesti semintele de floarea-soarelui, amestecand des pana capata o culoare aurie, dupa care le pui pe o farfurie.
  7. Amesteci zeama de lamaie si stafidele cu arpacasul si acoperi din nou cratita.
  8. Iei de pe foc, lasi sa se racoreasca si inglobezi usor semintele de floarea-soarelui si patrunjelul tocat in arpacasul fiert.
  9. Pofta buna!

Mancarica de arpacas


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de arpacas "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de arpacas - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.