Pate de post - Retete Culinare

Pate de post


Iti trebuie:
  • 70 g fulgi de soia
  • 1 ceapa
  • 100 g cartofi
  • 100 g morcovi
  • 75 g margarina
  • 40 ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pui fulgii de apa la inmuiat in apa fierbinte si ii lasi pana cand se umfla.
  2. Dupa ce s-au umflat, ii scurgi bine si ii tamponezi cu un servet de bucatarie pentru a indeparta excesul de apa.
  3. Cureti ceapa, o speli si o toci marunt, dupa care o calesti in ulei, apoi o pui in fulgii de soia.
  4. Toate legumele curatate si spalate le tai in bucati si le fierbi bine in apa cu putina sare.
  5. Dupa ce sunt gata, le scurgi bine de apa si le adaugi in vasul cu soia si ceapa.
  6. Condimentezi compozitia cu sare, piper si boia, o lasi sa se raceasca putin, adaugi margarina si mixezi pana devine o crema.
  7. Lasi pateul la frigider pentru minim o ora.
  8. Pofta buna!

Pate de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pate de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pate de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.