Gogosi - Retete Culinare

Gogosi


Iti trebuie:
  • 200 ml apa minerala
  • 50 g unt
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 150 g faina
  • 30 g amidon
  • 4 oua
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina impreuna cu amidonul.
  2. Pui apa la fiert impreuna cu zaharul, untul, sarea,zaharul vanilat si coaja de lamaie.
  3. Iei vasul de pe foc si adaugi faina si amidonul, amestecand bine.
  4. Dai deoparte compozitia, iar cand s-a racit putin, adaugi ouale pe rand, amestecand bine pentru a nu se face cocoloase.
  5. Dupa ce compozitia s-a racit total, prin amestecare, iei cu o lingura aluat si apoi prajesti gogoselele in ulei incins.
  6. Cand le scoti, le treci prin miere sau le pudrezi cu zahar pudra.
  7. Pofta buna!

Gogosi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.