Sarmale cu dovlecel - Retete Culinare

Sarmale cu dovlecel


Iti trebuie:
  • 400 g ciuperci
  • 200 g dovlecel
  • 4 ardei grasi
  • 100 g bulgur
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1 varf lingura piper macinar
  • 3 lingurite suc de lamaie
  • 5 linguri parmezan ras
  • frunze de vita de vie
  • 250 g sos de rosii
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciupercile, le speli bine si le toci marunt.
  2. Cureti dovlecelul si ardeii si ii toci marunt.
  3. Amesteci ciupercile tocate, dovlecelul, ardeii, bulgurul, busuioc, maghiran uscat, cimbru si piper si le pui la fiert la foc mic circa 10 minute.
  4. Adaugi si amesteci 4 linguri de parmezan si sucul de lamaie.
  5. Pui cate o lingura de umplutura in mijlocul fiecarei frunze de vie, apoi petreci marginile peste umplutura, rulezi si strangi capetele.
  6. Torni o treime de canadin sosul de rosii intr-un vas termorezistent de 2 litri.
  7. Pui sarmalele in vas si le acoperi cu restul de sos.
  8. Pui capac vasului si le coci 25 minute.
  9. Presari restul de parmezan.
  10. Pofta buna!

Sarmale cu dovlecel


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale cu dovlecel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmale cu dovlecel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.