Chec cu carne tocata si ardei - Retete Culinare

Chec cu carne tocata si ardei


Iti trebuie:
  • 3 cepe
  • 300 g spanac
  • 2 felii de paine alba
  • 1 ou
  • 2 linguri mustar
  • 1 crenguta cimbrut
  • 250 g ardei capia copti
  • 200 g branza feta
  • 100 g cascaval ras
  • 200 ml supa de legume instant
  • 150 g smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia
Pregatesti asa:
  1. Alegi fiecare frunza de spanac in parte, le speli bine si le pui la oparit 10 minute.
  2. Dupa ce au fiert, le pui la scurs.
  3. Cureti si speli bine cepele si le toci marunt.
  4. Pui ulei la incins si calesti una din cepele tocate marunt.
  5. Dupa ce devin sticloase, adaugi spanacul tocat,  amestecand mereu cu o lingura si potrivesti gustul de sare si piper.
  6. Inmoi painea in putina apa sau lapte.
  7. Carnea impreuna cu cealalta ceapa taiata fin, oul, mustarul si cimbrul tocat le amesteci bine, dupa care adaugi painea stoarsa, omogenizezi totul, potrivesti gustul cu sare, piper si boia.
  8. Ardeii, scursi de zeama, ii tai fasii, iar jumatate din cantitate ii adaugi peste spanac si presari sare si piper.
  9. Tai branza felii. Intr-o forma de chec, unsa cu ulei, pui jumatate din cantitatea de carne, nivelezi, pui spanacul, nivelezi din nou, asezi feliile de feta, din care opresti 5 bucati.
  10. Presari jumatate din cantitatea de branza rasa si apoi intinzi uniform restul de carne.
  11. Dai la cuptor pentru jumatate de ora, scoti apoi tava, pui peste rulada restul fasiilor de ardei si cantitatea de branza rasa ramasa.
  12. Lasi inca 30 de minute la cuptor, la foc potrivit.
  13. Scoti checul, iar sucul ramas il amesteci intr-o tigaie, pe foc, cu supa si smantana, pui sare si piper si si servesti acest sos langa rulada taiata felii.
  14. Pofta buna!

Chec cu carne tocata si ardei


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu carne tocata si ardei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu carne tocata si ardei  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.