Supa cu mazare si carne tocata - Retete Culinare

Supa cu mazare si carne tocata


Iti trebuie:

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 4 cartofi
  • 1 conopida mica
  • 250 g mazare
  • 6 ciuperci
  • 400 g carne tocata
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • patrunjel
  • 1 lingurita de gris
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovii si radacinile de patrunjel si telina, le speli bine si le toci marunt.
  2. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  3. Cand ceapa devine sticloasa, adaugi si morcovii impreuna cu telina si patrunjelul tocate si le lasi sa se caleasca putin.
  4. Peste legume torni apa.
  5. Dupa 20 de minute, adaugi mazarea, cartofii curatati, spalati si taiati in cubulete, ciupercile spalate bine si taiate felii si conopida desfacuta in cubulete mici.
  6. Mai  adaugi apa, sare si piper dupa gust.
  7. Amesteci carnea tocata cu sare, piper si gris si amesteci bine.
  8. Iei cu o lingurita din compozitie si pui in supa, iar daca se desface, mai adaugi putin gris.
  9. Pui toate perisoarele, si le lasi sa fiarba pana ce legumele sunt gata.
  10. La final presari deasupra verdeata tocata marunt, acoperi oala si lasi sa se inabuse totul.
  11. Pofta buna!

Supa cu mazare si carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cu mazare si carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cu mazare si carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.