Cannelloni umplute cu branza si verdeata - Retete Culinare

Cannelloni umplute cu branza si verdeata


Iti trebuie:
  • 400 g cannelloni
  • 400 g branza de vaci
  • 2 legaturi marar
  • 2 oua
  • 125 g mozzarella
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri pesmet
Pentru sos iti trebuie:
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • 100 ml sos de rosii
Pregatesti asa:
  1. Faramitezi branza si o amesteci cu ouale, mararul tocat marunt, smantana si untul.
  2. Amesteci bine pana cand obtii o crema consistenta si fina.
  3. Umpli pastele tubulete cu compozitia de mai sus, le asezi uniform in tava si le bagi la cuptor stropite cu sos de rosii si sosul bechamel preparat din 50 g unt, 2 linguri faina si o cana cu lapte.
  4. Le lasi la cuptor, iar spre sfarsit presari mozzarella taiata cubulete si torni sucul de rosii.
  5. Pofta buna!

Cannelloni umplute cu branza si verdeata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cannelloni umplute cu branza si verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cannelloni umplute cu branza si verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.