Spirale cu pipote de pui - Retete Culinare

Spirale cu pipote de pui


Iti trebuie:

  • 400 g spirale
  • 500 g inimioare si pipote de pui
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g cascaval ras
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas mai inalt pui la fiert apa impreuna cu o lingurita de sare si o lingura de ulei.
  2. Cand apa da in clocot pui pastele si le lasi sa fiarba atata timp cat este indicat pe ambalaj.
  3. Cureti si toci cepele marunt si le pui la calit in cele trei linguri de ulei de masline incins.
  4. Pipotele taiate in trei si inimioarele in doua, le cureti de cheagurile de sange, apoi le adaugi sa se caleasca impreuna cu ceapa.
  5. Le calesti putin, apoi adaugi putina apa sau supa de pui si le lasi sa fiarba jumatate de ora.
  6. Dupa ce a scazut apa, adaugi sucul de la rosiile date pe razatoare si condimentele si le mai lasi 15 minute pe foc.
  7. Cand sunt gata, le amesteci cu pastele si le mai lasi pe foc 5 minute.
  8. Servesti pastele cu cascaval ras deasupra.
  9. In loc de paste in forma de spirale poti folosi si spaghete.
  10. Pofta buna!

Spirale cu pipote de pui




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spirale cu pipote de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spirale cu pipote de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.