Piept de pui in crusta de spanac - Retete Culinare

Piept de pui in crusta de spanac


Iti trebuie:

  • 1 kg piept de pui
  • 5 fire usturoi verde
  • 150 g spanac
  • cimbru verde
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 3 linguri parmezan ras
  • 3 linguri pesmet
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite si il tai in fasii subtiri.
  2. Condimentezi cu sare si piper si lasi putin la rece.
  3. Cureti usturoiul, il tai marunt si il amesteci cu spanacul fiert, scurs bine si tocat marunt, patrunjelul, parmezanul, cimbrul, pesmetul si faina.
  4. Bati ouale cu un praf de sare si treci fasiile de pui prin ou, compozitia cu verdeturi si le prajesti in ulei incins.
  5. Le scoti pe servetele absorbante pentru a indeparta excesul de grasime.
  6. Pofta buna!

Piept de pui in crusta de spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui in crusta de spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui in crusta de spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.