Peste cu legume la cuptor - Retete Culinare

Peste cu legume la cuptor


Iti trebuie:
  • 4 bucati de pastravi
  • 3 cepe
  • 4 rosii
  • 1 dovlecel
  • 1 lamaie
  • sos de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 3 foi de dafin
  • marar verde
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestii de solzi, le indepartezi intestinele, ii speli bine si pe interior si pe exterior, ii tamponezi cu un sevrvet si ii condimentezi cu sare si piper.
  2. Asezi pestii in tava de cuptor.
  3. Tai cubulete mici dovlecelul, ceapa si rosiile si lamaia taiata feliute subtiri.
  4. Presari toate legumele peste peste, putina sare, piper, foile de dafin, putin ulei, asezi feliile de lamaie, acoperi cu apa si dai tava la cuptor.
  5. Daca este necesar, mai adaugi putina apa calda, sa nu scada prea mult si sa se usuce.
  6. Lasi in cuptor pana cand ceapa este facuta, apoi presari marar taiat marunt.
  7. Pofta buna!

Peste cu legume la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste cu legume la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste cu legume la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.