Paste cu chiftelute - Retete Culinare

Paste cu chiftelute


Iti trebuie:
  • 400 g paste
  • 400 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 lingura condiment cu gust de pui
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul si il speli in mai multe ape.
  2. Lasi orezul la scurs.
  3. Amesteci carnea tocata cu ceapa curatata, spalata si tocata marunt, oul, orezul scurs bine de apa, sare, piper si condimentul pentru pui.
  4. Cu palmele umede modelezi chiftelute mici si rotunde.
  5. Fierbi pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
  6. Dupa ce au fiert, le scurgi bine de apa.
  7. Intr- un vas termorezistent, uns cu ulei, pui pastele, apoi perisoarele, iar peste ele sucul de rosii si verdeata tocata marunt.
  8. Dai vasul la cuptor 30 de minute.
  9. Pofta buna!

Paste cu chiftelute


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu chiftelute "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu chiftelute - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.