Piept de pui umplut cu spanac - Retete Culinare

Piept de pui umplut cu spanac


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 400-500 g spanac
  • boia dulce
  • 4 catei de usturoi
  • 5 morcovi fierti ( mai mici )
  • 100 g branza de oi
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli cu atentie fiecare frunza de spanac si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce a fiert spanacul, il scurgi bine si il toci marunt.
  3. Cureti si speli bine morcovii si ii pui la fiert separat.
  4. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tai fasii ca pentru snitele pe care le bati si le condimentezi cu sare, piper si boia dulce.
  5. Asezi snitelele de pui intr-o forma dreptunghiulara ( pentru a umple o rulada de pui ).
  6. Peste feliile de carne, asezi spanacul fiert si tocat.
  7. Deasupra spanacului presari usturoiul pisat si branza de oi rasa.
  8. Pui apoi morcovii fierti intregi pe margine si rulezi cu grija sa nu iasa umplutura.
  9. Legi cu ata si asezi intr-o tava unsa cu ulei.
  10. Acoperi tava cu o folie de aluminiu, in care faci cateva gaurele, apoi dai tava la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
  11. Cand sunt gata, indepartezi folia de aluminiu si mai dai la cuptor sa se rumeneasca circa 10 minute.
  12. Pofta buna!

Piept de pui umplut cu spanac


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui umplut cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui umplut cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.