Foitaj cu branza - Retete Culinare

Foitaj cu branza


Iti trebuie:
  • 400 g aluat foitaj
  • 200 g branza dulce
  • 150 g telemea de vaca
  • 2 linguri faina
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • patrunjel verde tocat marunt
  • un praf de sare
Pregatesti asa:
  1. Tapetezi masa de lucru cu faina pentru a fi mai usor de lucrat cu aluatul de foitaj.
  2. Din foaia de aluat de foitaj, decupezi cercuri, cu ajutorul unui pahar.
  3. Separat, amesteci telemeaua rasa cu branza dulce, adaugi busuiocul uscat, patrunjelul tocat marunt, si putina sare dupa gust (aveti grija insa daca telemeaua de vaca e sarata).
  4. Amesteci totul bine, apoi torni cate putin din umplutura in mijlocul fiecarui cerc, le pliezi, dupa care acoperi marginile cu o furculita.
  5. Buzunarele obtinute le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungi cu galbenus de ou batut.
  6. Le coci la cuptorul preincalzit, timp de 20 de minute.
  7. Pofta buna!

Foitaj cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Foitaj cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Foitaj cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.