Friptura aromata de miel - Retete Culinare

Friptura aromata de miel


Iti trebuie:
  • 2 kg pulpa de miel
  • 3 linguri de unt
  • cimbru
  • rozmarin
  • tarhon
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • 3 linguri mustar
  • 12 catei de usturoi
  • 2-3 linguri otet
  • 250 ml vin alb
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de miel, o crestezi din loc in loc, o ungi cu otet, iar in crestaturile facuta asezi asezi felii de usturoi si foi de rozmarin proaspat.
  2. Tai untul cubulete si presari pe pulpa de miel.
  3. Asezi carnea de miel intr-o tava, stropesti cu vin si ungi carnea de miel pe toate particule cu un amestec format din: usturoi pisat, cimbru, rozmarin, tarhonul, nucsoara macinata, mustarul, sarea si putin piper.
  4. Mai pui in tava un pahar cu apa si dai friptura la cuptor.
  5. Din cand in cand intorci carnea si stropesti cu zeama formata in tava.
  6. Tii friptura la cuptor pentru 75 de minute.
  7. Pofta buna!

Friptura aromata de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura aromata de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura aromata de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.