Drob de pui in aluat - Retete Culinare

Drob de pui in aluat


Iti trebuie:
  • 600 g carne tocata de pui
  • 3 felii de paine
  • 1 lingura orez
  • 1 ceapa rosie
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 pahar lapte
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 oua
Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 paharel bere
  • 1 varf lingura drojdie uscata
Pregatesti asa:
  1. Desfaci drojdia in bere si un praf de sare si adaugi in ploaie faina, restul de bere, uleiul si framanti pana cand obtii un aluat care nu se mai lipeste de maini.
  2. Cureti si speli ceapa rosie, o toci marunt si o pui la calit in 2 linguri de ulei.
  3. Alegi orezul cu atentie, il speli in mai multe ape si in momentul in care ceapa devine aurie la culoare adaugi si orezul impreuna cu 50 ml apa.
  4. Lasi pe foc doua minute si dai deoparte sa se racoreasca.
  5. Dupa ce s-a racit amestecul de ceapa si orez, adaugi painea inmuiata in lapte si stoarsa bine, carnea tocata de pui, doua oua, sare, piper si lasi putin la rece.
  6. Speli bine ceapa verde, o tai rondele subtiri si o pui la calit in pui ulei.
  7. Asezi amesecul de carne pe o folie de aluminiu.
  8. Pui deasupra ceapa verde tocata si calita, mararul verde tocat marunt si rulezi incet.
  9. Tapetezi masa de lucru cu faina, intinzi din aluat o foaie si pui pe mijloc rlada de carne.
  10. Indepartezi folia de aluminiu cu atentie.
  11. Invelesti rulada in aluat, o ungi cu un ou batut cu un praf de sare si o dai la cuptor pentru 50-60 de minute, pana in momentul in care trece testul cu scobitoarea.
  12. Pofta buna!

Drob de pui in aluat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de pui in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de pui in aluat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro