Drob de pui - Retete Culinare

Drob de pui


Iti trebuie:
  • 700 g carne tocata de pui
  • 4 linguri de orez
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde ( optional )
  • 3 linguri smantana grasa
  • 3 ardei grasi rosii
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine ceapa, o toci marunt si o pui la calit in doua linguri de ulei.
  2. Speli ardeii, ii cureti de cotoare si seminte, ii toci marunt si ii pui la calit alaturi de ceapa.
  3. Dupa ce s-au calit ceapa si ardeii, adaugi usturoiul pisat si stingi focul.
  4. Alegi orezul, il speli in mai multe ape si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare pentru 10 minute.
  5. Dupa ce a fiert il scurgi bine de apa si il amesteci cu legumele calite, carnea tocata, smantana, ouale batute bine cu un praf de sare si piper.
  6. Ungi o tava de chec cu putin ulei, tapetezi cu faina si asezi amestecul de drob.
  7. Dai checul cu carne la cuptor pentru 50 de minute.
  8. Daca mai e nevoie il mai lasi pana in momentul in care trece testul cu scobitoarea.
  9. Pofta buna!

Drob de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.