Bors de miel - Retete Culinare

Bors de miel


Iti trebuie:
  • 1,5 kg carne de miel
  • 1 l bors
  • 2 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 rosii
  • 1 telina mica
  • 150 g mazare
  • 1 legatura de leustean
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de miel, o portionezi in bucati potrivite si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce da in clocot, lasi doua minute si schimbi apa de trei ori.
  3. A treia oara, lasi carnea sa fiarba, spumezi pana indepartezi spuma de tot si lasi sa fiarba in continuare.
  4. Cureti si speli bine ceapa, morcovii, ardeii, ceapa verde, telina, le toci marunt si le pui la fiert impreuna cu carnea de miel.
  5. Speli bine mazarea si o adaugi si pe aceasta in ciorba.
  6. Dupa ce au fiert carnea si legumele, adaugi rosiile oparite, decojite si tocate marunt.
  7. Lasi ciorba sa mai fiarba 20 de minute.
  8. Separat, strecori borsul si il pui la fiert intr-un vas separat.
  9. Adaugi borsul fiert treptat in ciorba, mai condimentezi cu sare si piper daca e nevoie, stingi focul si presari deasupra leustean fin tocat.
  10. Pofta buna!

Bors de miel


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.