Miel cu sote de legume - Retete Culinare

Miel cu sote de legume


Iti trebuie:
  • 2 kg pulpa de miel
  • 3 linguri otet
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 praz
  • 600 g ciuperci
  • 3 ardei grasi
  • 5 rosii
  • 6 catei de usturoi
  • 2 crengute rozmarin
  • 1 cescuta de vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de miel, o portionati si o taiati in bucati potrivite, ungeti fiecare bucata de carne cu otet si rozmarin si lasi putin deoparte.
  2. Pui la incins 3 linguri de ulei, puneti bucatile de carne si le rumenesti frumos pe ambele parti.
  3. Puneti carnea rumenita intr-o tava de cuptor si sarezi dupa gust.
  4. Cureti si speli bine legumele, le toci marunt si le pui la calit intr-o tigaie in urmatoarea ordine: ceapa, prazil, morcovii, ardeii si ciupercile.
  5. Lasi legumele sa se inabuse putin si le torni in tava peste bucatile de carne rumenite.
  6. Adaugi si rosiile tocate marunt, usturoiul pisat si o ceasca de apa si dai totul la cuptor pentru 80 de minute.
  7. Intorci carnea, o stropesti cu zeama formata in tava, iar inainte cu 20 de minute ca mancarea sa fie gata adaugi vinul si o crenguta de rozmarin.
  8. Pofta buna!

Miel cu sote de legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Miel cu sote de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Miel cu sote de legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.