Tocanita de miel cu legume si masline - Retete Culinare

Tocanita de miel cu legume si masline


Iti trebuie:
  • 2 kg pulpa de miel
  • 2 cepe
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 telina mica
  • 2 morcovi
  • 250 g masline fara samburi
  • 750 g rosii in bulion
  • 1 lingurita chimen pisat
  • 1 lingurita curry
  • 1 cana vin alb
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 5 linguri ulei de masline
Pentru marinata iti trebuie:
  • 4 linguri mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita cimbru maruntt
  • 1 lingurita rozmarin maruntit
  • 1 lingurita boia dulce
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de miel, o portionezi si o pui la marinat in amestecul format din ingredientele de mai sus.
  2. Lasi carnea la marinat pentru doua ore, la frigider.
  3. Cureti si speli bine cepele si le toci marunt.
  4. Cureti telina si morcovii, le speli bine si le dai pe razatoarea fina.
  5. Pui ulei de masline la incins si adaugi cepele tocate marunt.
  6. Dupa 1 minut, adaugi si telina impreuna cu morcovii razuiti si mai lasi doua minute sa se caleasca impreuna.
  7. Adaugi apoi si bucatile de carne cu tot cu marinata si usturoiul feliat.
  8. Lasi pe foc 30-40 de minute.
  9. Adaugi curry, chimenul pisat si maslinele.
  10. Amesteci si lasi pe foc inca cinci minute.
  11. Adaugi si rosiile in bulion tocate, condimentezi cu sare si piper, torni vinul si dai totul la cuptor pentru 40 de minute.
  12. Pofta buna!

Tocanita de miel cu legume si masline


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de miel cu legume si masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de miel cu legume si masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.