Piept de pui cu alune si rosii - Retete Culinare

Piept de pui cu alune si rosii


Iti trebuie:

  • 1 kg piept de pui dezosat si degresat
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 linguri alune macinate
  • 100 g rosii uscate
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc proaspat
  • 3 fire usturoi verde
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui si il stergi cu un servet de bucatarie.
  2. Tai pieptul de pui felii ca pentru snitele si le bati bine.
  3. Condimentezi cu sare si piper si lasi putin la rece.
  4. Intre timp, cureti si toci marunt ceapa si usturoiul si le pui la calit in doua linguri de ulei de masline.
  5. Adaugi un praf de sare si lasi pana cand se inmoaie.
  6. Dupa ce s-au inmuiat ceapa si usturoiul, iei de pe foc, lasi sa se racoreasca putin si adaugi busuioc proaspat tocat marunt, alune si rosiile maruntite.
  7. Intinzi aceasta umplutura pe fiecare felie de carne, rulezi bine si asezi rulourile in folie de aluminiu.
  8. Dai la cuptor pentru 30 de minute.
  9. Dupa aceea scoti folia, pui din nou rulourile in tava, adaugi vinul, usturoiul verde maruntit, piper si mai lasi inca 15-20 de minute.
  10. Pofta buna!

Piept de pui cu alune si rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu alune si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu alune si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.