Friptura de porc cu legume - Retete Culinare

Friptura de porc cu legume


Iti trebuie:
  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 7 catei de usturoi
  • 4-5 morcovi tineri
  • 3 fire de praz
  • 2 lingurite chimen
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc si o tai in bucati potrivite ca marime.
  2. Asezi carnea intr-un vas de yena uns cu ulei.
  3. Cureti si speli bine morcovii, ii tai rondele si ii pui peste carne.
  4. Speli bine prazul, il tai felii si il pui si pe el in tava.
  5. Cureti si speli bine usturoiul, il tai feliute subtiri si il adaugi peste carne si legume.
  6. Condimentezi cu sare, piper, adaugi o cana supa de legume si bagi friptura la cuptor.
  7. Stropesti friptura din cand in cand cu sosul format in tava, avand grija sa o intorci pe cealalta parte.
  8. Inainte cu 20 de minute ca friptura sa fie gata, presari deasupra chimen si dai din nou la cuptor.
  9. Cand e gata, stingi focul si pui deasupra fire de rozmarin proaspat.
  10. Pofta buna!

Friptura de porc cu legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de porc cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de porc cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.