Friptura de porc cu ghimbir - Retete Culinare

Friptura de porc cu ghimbir


Iti trebuie:
  • 1,5 kg ceafa de porc
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 lingurite ghimbir
  • 5 linguri apa
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o tamponezi cu un servet si o freci bine cu sare.
  2. Asezi ceafa de porc intr-o tava de cuptor unsa bine cu ulei.
  3. Torni o cana de supa, adaugi ceapa curatata si taiata rondele, ardeii taiati julien, piper, foi de dafin si dai totul la cuptor.
  4. Ai grija ca in timpul pregatirii fripturii sa stropesti carnea cu sosul format in tava si sa o intorci pe toate partile.
  5. Cand carnea e patrunsa, o scoti pe un platou si o servesti cu un sos format din: 4 linguri mustar clasic, 5 linguri de vin, 2 linguri miere, 1 lingurita boia iute, 3 catei de usturoi si ghimbirul dat pe razatoarea fina.
  6. Pofta buna!

Friptura de porc cu ghimbir

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de porc cu ghimbir "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de porc cu ghimbir - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.