Tocanita de iepure - Retete Culinare

Tocanita de iepure

Iti trebuie:

  • pulpele si pieptul de la un iepure
  • 2 morcovi
  • 3 cepe rosii
  • 200 g arpagic
  • 3 rosii
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 4 catei mari de usturoi
  • 100 ml vin
  • 50 ml coniac
  • 500 ml apa
  • 1 legatura de marar proaspat
  • 1 foaie de dafin
  • putin cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei.

Pregatesti asa:

  1. Se face un bait din apa  si coniac.
  2. In acest amestec se tine carnea cam 2-3 ore.
  3. Legumele se curata si se toaca astfel:  ceapa marunt, morcovii rondele, arpagicul ramane intreg si rosiile fara piele taiate sferturi.
  4. Intr-un vas se pune ulei la incins si se calesc ceapa ,  morcovii si usturoiul,apoi se pune carnea scursa si vinul.
  5. Se lasa sa fiarba la foc mic cam o ora, adaugand din cand in cand cateva linguri de bait in care a stat carnea in prealabil.
  6. Spre final se adauga arpagicul, rosiile sferturi, foaia de dafin, cimbrul, sare si piper.
  7. Dupa ce luam vasul de pe foc se pune si mararul tocat .Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de iepure "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


4 Raspunsuri la "Tocanita de iepure" Tocanita de iepure - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
gongo Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
....forche fain....

 
george Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de VanatRetete din Carne de VanatRetete din Carne de VanatRetete din Carne de Vanat Fara nota
prea simpla

 
deny Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
are un gust senzational

 
germaine lucas Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat Fara nota
eu cred ca am sa imbunatatesc reteta pregatind-o pentru a fi servita cu spaghete...am sa adaug suc de rosii in loc de apa..ardei gras-gogosar-capia..cubulete,am sa rad jumatate de telina..iar la unrma am sa pun frunze de leustean si busuioc.dafinul va fierbe impreuna cu carnea..poate am sa pun jumatate de pahar de vin alb demi-dulce.Va invit la prinz..




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.