Crap in sos de rosii la cuptor - Retete Culinare

Crap in sos de rosii la cuptor


Iti trebuie:
  • 2 kg crap
  • 4 cepe3 ardei capia
  • 2 fileuri de ansoa
  • 750 g rosii in bulion
  • 200 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • 2 linguri capere
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele de solzi, elimini intestinele, il speli bine pe interior si pe exterior, indepartezi capul si coada si il tai in bucati potrivite.
  2. Cureti si speli bine ceapa si o tai julien.
  3. Pui ceapa la calit impreuna cu usturoiul si un praf de sare.
  4. Cand ceapa devine sticloasa adaugi ardeii capia tocati marunt, fileurile de ansoa tocate si 100 ml vin alb.
  5. Intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei, pui rosiile in bulion, torni compozitia de ceapa si usturoi, sare, piper si bucatile de peste.
  6. Asezi deasupra felii de lamaie si de rosie, o lingurita de capere, restul de vin si acoperi cu folie de aluminiu.
  7. Dai totul la cuptor pentru 45 de minute.
  8. Scoate dupa folia, adaugi restul de capere si mai lasi inca 10 minute.
  9. Pofta buna!

Crap in sos de rosii la cuptor



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crap in sos de rosii la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crap in sos de rosii la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.