Briose de post - Retete Culinare

Briose de post


Iti trebuie:
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura cafea
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • boabe de cafea
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina impreuna cu praful de copt intr-un vas.
  2. Intr-un alt vas, amesteci bine zaharul cu apa si uleiul pana cand zaharul se topeste complet.
  3. Adaugi peste amestecul de apa si zahar, faina cernuta si amesteci usor pentru a nu se forma cocoloase.
  4. Adaugi cafeaua si cacao si amesteci.
  5. Asezi compozitia de briose in forme speciale.
  6. Umpli formele pe jumatate pentru ca briosele vor creste in volum.
  7. Adaugi boabele de cafea si dai la cuptor pentru circa 35 de minute.
  8. Verifici daca briosele sunt coapte cu ajutorul unei scobitori.
  9. Pofta buna!

Briose de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Briose de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.