Rulada de carne tocata umpluta cu spanac - Retete Culinare

Rulada de carne tocata umpluta cu spanac


Iti trebuie:
  • 700 g carne tocata de pui
  • 2 oua
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingurita menta tocata
  • sare
  • piper
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 700 g spanac
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine si cureti cepele rosii de coaja, le toci marunt si le amesteci cu carnea tocata de pui, ouale, menta, sare si piper si dai putin la rece.
  2. Speli frunzele de spanac si le oparesti 5 minute.
  3. Cand sunt gata, le treci sub un jet de apa rece, le storci bine si le toci marunt.
  4. Pui la incins o lingura de unt si dupa ce s-a topit adaugi spanacul tocat marunt cu cei patru catei de usturoi pisati.
  5. Dupa 5 minute, opresti focul si lasi sa se racoreasca.
  6. Adaugi apoi pesmetul peste spanac si ceapa verde tocata fin, condimentezi cu sare si piper si amesteci bine.
  7. Intr-o forma de chec pui hartie de copt pe care o ungi cu putin unt.
  8. Pui jumatate din compozitia de carne, pui umplutura de spanac si acoperi cu cealalta jumatate din cantitatea de carne tocata.
  9. Dai totul la cuptor pentru 40-50 de minute.
  10. Pofta buna!

Rulada de carne tocata umpluta cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de carne tocata umpluta cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de carne tocata umpluta cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.