Tocana de vita - Retete Culinare

Tocana de vita


Iti trebuie:
  • 700 g carne de vita
  • 4 cartofi
  • 4 linguri bulion
  • 3 cepe
  • 1 cana suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine bucata de carne de vita, o tamponezi cu un servet si o toci cubulete.
  2. Pui la incins 3 linguri de ulei si pui carnea sa se rumeneasca frumos.
  3. Intre timp, cureti si speli cepele, le toci marunt si dupa ce carnea s-a rumenit adaugi si ceapa peste carne.
  4. Dupa doua minute, toci marunt usturoiul si il adaugi peste mancarica.
  5. Condimentezi apoi cu sare, piper, boia iute, boia dulce, foi de dafin, otet, bulion si amesteci bine.
  6. Adaugi si sucul de rosii, 500 ml supa de legume si lasi sa fiarba acoperit circa o ora.
  7. In acest timp, cureti cartofii, ii speli bine si ii tai in cubulete.
  8. Speli ardeii, ii cureti de cotoare si ii tai fasii subtiri.
  9. Cureti morcovii si ii tai rondele subtirir.
  10. Dupa o ora, adaugi cartofii, ardeii si morcovii in tocanita de carne si mai lasi inca 50 de minute pe foc.
  11. Pofta buna!

Tocana de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.